1. Generelt

Disse handelsbetingelser gælder for handler, som indgås med byggekomponenter.dk. Du skal være fyldt 18 år samt være myndig for at handle med os – er du under 18 år eller ikke myndig, skal du have samtykke fra forældre eller værge.2. Købsaftale

Din købsaftale gemmes af byggekomponenter.dk til afvikling af købet. Salget af forretningens varer sker kun i normale mængder til eget forbrug. Vi handler kun med privatpersoner med mindre andet specifikt aftalt. byggekomponenter.dk forbeholder sig ret til at nægte at tage imod bestillinger.3. Oplysning om fortrydelsesret

Webshoppen byggekomponenter.dk følger Lov om Forbrugeraftaler.
Du kan uden angivelse af nogen grund fortryde dit køb inden for 30 dage efter modtagelse af varen.  
Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail eller ved at benytte fortrydelsesformularen.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                                                                                                       
Bemærk: Retten til fortrydelse bortfalder, hvis varen er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.4. Returnering

Du kan fortryde dit køb i op til 30 dage efter du har modtaget din ordre. Hvis du ønsker at gøre din fortrydelsesret gældende, skal du informere byggekomponenter.dk skriftligt om dette, senest på 30. dagen for modtagelse af varen.
Nægtet modtagelse af en bestilt vare betragtes som udnyttelse af fortrydelsesretten.
Varen returneres til:
Hanols
Langagervej 37
4100 Ringsted
Danmark4.1 Værditab

Har varen været taget i egentlig brug, dvs. der er tydelige præg af brug af varen, eller den er beskidt ved tilbagelevering, vil den betragtes som værende brugt og en passende kompensation svarende til værditabet vil blive fratrukket ved returnering af købsbeløbet til kunden, jævnfør købelovens bestemmelser.
Ved returnering, kan vi anviser en forsendelsesmulighed. Du må ikke tilbagesende uopfordret. 
Varer må ikke sendes eller afleveres personligt til vores kontor. byggekomponenter.dk anviser i tilfælde af returforsendelse en adresse som kunden kan benytte sig af.
Varer som har beskadiget emballage ved levering bør ikke modtages. Alternativt skal der tages skriftligt forbehold overfor fragtfører ved kvittering for modtagelse. Kontakt herefter byggekomponenter.dk med henblik på at aftale det videre forløb.
Gem den originale emballage da denne udgør en del af produktets samlede værdi. Ved returnering, tilbagebetaler vi alle købsomkostninger.
Du står selv for emballageudgifter og porto til returneringen af varen.
Vi modtager ikke varer der sendes pr. efterkrav.5. Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som værende brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Vi tillægger den originale emballage en væsentlig værdi, så venligst undlad at bortskaffe den originale emballage såfremt du ønsker at returnere din vare.6. Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os for varen, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du udnytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle indbetalinger modtaget fra dig, bort set fra transportomkostninger jævnfør punkt 4.1..
Vi returnerer uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage efter vi modtaget varen.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i en anden metode.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.7. Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret, når du handler på byggekomponenter.dk. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og efter aftale med byggekomponenter.dk.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget. Manglen må dermed ikke være opstået som følge af fejlagtig anvendelse af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Når du returnerer varen, skal du, så detaljeret som muligt, beskrive problemet pr. mail til kundeservice@byggekomponenter.dk.
Bemærk! Vi modtager ikke returvarer, som er sendt pr. efterkrav eller lignende.
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.
Beskadigede varer tages retur uden omkostninger for kunden. Henvendelse skal ske til byggekomponenter.dk før returnering.8. Priser og leveringsgebyrer

Levering til Danmark:
Priserne på bestillingstidspunktet er de gældende, og der kan ikke gøres krav ved ændringer i pris. Alle priser er inklusive moms og bestillinger over 500,00 kr. er også inklusiv fragt
Når du handler hos byggekomponenter.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende en mail til os, hvorefter vi fremsender en kopi. 
Hos byggekomponenter.dk sender vi størstedelen af vores varer med GLS eller PostNord.9. Leveringstider

Leveringspriser til andre EU lande: Kontakt os, hvis du ønsker at handle fra andre lande end Danmark.
Leveringstiden på varer kan være op til 30 hverdage fra modtagelse af bestillingen.
Leveringstiden kan dog være kortere hvis den bestilte vare er på lager ved bestillingen.
Hvis en varer er udgået og derfor ikke kan leveres, refunderes det fulde købsbeløb. 10. Betaling

Betaling for varer på byggekomponenter.dk, kan foregå ved betaling med kreditkort og MobilePay.
Vi bruger Quickpay som betalingsgateway samt Clearhaus som betalingsindløser, og derfor hæves der ikke penge fra din konto før din vare er klar til afsendelse.
byggekomponenter.dk har ikke adgang til oplysninger omkring dit betalingskort og alle betalinger foregår krypteret.
Du kan benytte følgende betalingsmetoder:
Mobilepay
VISA/Dankort
VISA
VISA Electron
Mastercard
Der tages ikke gebyr for betaling på byggekomponenter.dk.
I tilfælde af tvivl eller ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice.11. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@byggekomponenter.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg 
www.forbrug.dk 
Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odrGenerelle oplysninger

Firma informationer

Hanols
Langagervej 37
DK-4100 Ringsted
CVR nr.: 29093229
Telefon: +45 61 50 00 90
E-mail: kundeservice@byggekomponenter.dk

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Hanols og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på byggekomponenter.dk er Hanols. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.
Du kan skrive til os på:  gdpr@byggekomponenter.dk.
Du kan læse mere om vores persondatapolitik her: Persondatapolitik

close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord