A930 Easy Filler Pro B.A930 EASY FIL 500 ml

79,00 kr.
Inkl. moms

  • Product

A930 Easy Filler Pro 500 ml

Færdigblandet superlet og slibebar spartelmasse.

Produkt oversigt

Bostik A930 EASY FILLER PRO er en færdigblandet, superlet fillermasse.

Som næsten ikke krymper. Den er beregnet til at reparere revner og huller i vægge og loft indendørs. Med et enkelt lag kan du fylde fuger og skruehuller i gipsplader, udjævne revner og faste fuger i beton, tegl og gipspuds.


Volumenrabat

Antal Rabat Du sparer
4 9,00 kr. Op til 36,00 kr.
Antal

ANVENDELSESOMRÅDE

Bostik A930 EASY FILLER PRO er en færdigblandet, superlet fillermasse, som næsten ikke krymper. Den er beregnet til at reparere revner og huller i vægge og loft indendørs. Med et enkelt lag kan du fylde fuger og skruehuller i gipsplader, udjævne revner og faste fuger i beton, tegl og gipspuds.

Tætnings- og fugemassens kompatibilitet med maling er den bedst mulige takket være vores unikke og afprøvede UCA-teknik (Unique Compatibility Additives), som bl.a. minimerer risikoen for, at maling misfarves, revner eller flager. Tørre så hurtigt, at den som regel kan overmales med emulsionsmaling efter blot nogle få minutter.

UNDERLAG

Underlaget skal være fast, rent, tørt og fri for støv og fedt. Absorberende underlag må ikke være helt tørre. Porøse underlag som f.eks. gips, letbeton, kalksten mm. skal grundes med en blanding af 1 del Bostik A930 EASY FILLER PRO og 2 dele vand. Afprøv altid vedhæftningsevnen, før du bruger limen.
Arbejdsbeskrivelse: Se teknisk datablad.

TEKNISKE DATA

Arbejdstemperatur: +5°C til +35°C
Temperaturmodstand: -20°C til +75°C
Krympning: ± 5 %
Overmalbar: Ja, med vandbaserede og syntetiske malinger. Produktet krymper noget, når det hærder, hvilket kan medføre, at malingen revner. Vi anbefaler, at du tester, at tætningsmassen er kompatibel med malingen, før du bruger den.

CERTIFIERINGER

  • Emicode EC1 Plus

  • EN 13963: 1A

  • M1

30624346

Relaterede varer (Der er 9 varer i samme kategori)

close Shopping Cart

Registrer ny konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord